SE denna vlog först innan du läser för jag säjer mer än jag skriver!

Clutter, Clutter, Clutter och ännu mer clutter. Förlåt har du aldrig hört det ordet förut. Vet du det var det första amerikanska ord jag lärde! Clutter betyder oordning, stökigt, rörigt, kaos osv…. Vet du att man kan ha clutter på många olika sätt. Man kan ha lika mycket clutter i huvudet som i sin omgivning. Man kan ha lika mycket clutter i allt man gör om man inte ORGANISERAR sig.

I Fredags så skrev jag så här på min Facebook tidslinje;
“En fredags “VadVaDeJagSa” I många långa år när jag/vi bodde på Gotland så fick jag MÅNGA LÅNGA gånger höra av diverse människor, både såna jag trodde var nära och såna som är lite längre ifrån.
-OM du bara bodde i Stockholm så kunde vi umgås, gå ut, bio, äta middag osv….
Jag bor i Stockholm och jag kan räkna på min ena hand dom som träffat mig haft tid eller frågat! Sen va det Slut. Förlåt om jag gjort fel men jag har svårt att åka tack vare min Rullstol. Jag kan bättra mig och min man kan hjälpa mig. Men både du som läser detta och jag som skriver vet att det aldrig kommer att hända. En amerikan jag känner rätt väl sa här om dagen Zita om du vill ha vänner så får du skaffa nya. Va stark min vän gör det du tror på. Jag bor i Stockholm nu men är lika ensam som jag va på Gotland. Som sagt en fredags “VadVaDeJagSa”

Denna kom sig av att jag känner clutter i det som borde vara vänskap. Jag trodde det fanns den/dom som faktiskt ville umgås med mig. Men sen jag kom tillbaka till Stockholm, så har jag insätt att jag har nästan inget kvar. Jag har insätt att det jag har, måste jag värna om ännu mer. Jag måste bygga en NY FRAMTID och säja hejdå till det jag trodde på och börja om.

Jag var inte den personen som den/dom ville umgås med. Samma sak gäller som dom 10 åren på Gotland visade varje dag där på öjn. Min rullstol är så farlig att jag får under inga omständigheter bestämma själv.

NU Säjer jag “VadVaDeJagSa” för detta är en av dom saker jag genom åren klagat på. OM man verkligen känner mig vet man att jag inte är en klagare. Man vet att jag inte säjer vad som helst. MEN jag har ett värde och det sätter jag högt nu mer.

Så hit men inte längre.

Nu tar jag över och bestämmer själv. min och min familjs framtid är nu mål satt i BETONG och vägen ditt skriver vi i sand så vi har en möjlighet att vända och vrida på hur vi vill gå och välja livets vägar.

DUGER jag inte i dag då duger jag inte i morgon. That’s it!

Nu till min goa, älskade man. “VadVaDeJagSa” om honom egentligen. Jo jag sa -Min man är inte tyst. Om du lyssnar så vet han vad han vill och vad han kan. Han är en bestämd man med mål och ett sinne för rätt och fel. Han är den som många gånger har bestämt i vårat förhållande. MEN det gör han bara när vi diskuterat igenom det vi vill och han är inte en man som kör över om han inte ser att det är nödvändigt.

Min man Arw kom till Stockholm och första månaderna här uppe vart han jätte illa behandlad av 2½ person dessa 2½ uppförde sig så illa i ca 4 månader så vem som helst skulle i denna situation inte klara det. MEN han vände på steken och började att studera hur dom gjorde för att sen göra samma tillbaka. Idag vågar dom inte göra så mer för dom är rädda för min man.

Min man är en rättvis man med en tro på framtiden så som han vill ha den. Min man tror starkt på Robert Kiyosaki, det han säjer och gör, är det han anammar i sitt liv. Arw alltså min man har också “VadVaDeJagSa” saker som han för eller senare kommer att dela, på sina egna kanaler när det blir dags!

Nu “VadVaDeJagSa” om min man. Jo jag sa Ta honom aldrig förgivet för det är ett stort misstag. Jag sa även ta inte mig förgivet för det är ett ännu större misstag”

Jag tillhör den sorten av “VadVaDeJagSa” människa som bara varnar 1 gång är kommer min varning DUGER jag inte i dag då duger jag inte i morgon. That’s it!

Nu till Roligare saker. Jag har startat upp min nya väg med en ny god e-learning Crafty Business School för på ett eller annat sätt vill man ju sälja det man gör….

Ser du denna bild så kommer det att handla om Team ZloggZ och Crafty Business School eller något som handlar om mig eller min familj!

Jo sist men inte minst så vill jag bara säja “VadVaDeJagSa” är tillbaka och detta är min blogg med podcast och vlogg till. Detta är min verklighet här vädrar jag, det jag vill och hör! Här säljer jag min konst och mycket mer…. Du kommer garanterat höra mina ord på fler sidor men denna sida är min skyddsling och här duttar jag inte här skriver jag mitt “VadVaDeJagSa” och lite till. Här lär jag ut det jag vill och tycker behövs. HÄR på VadVaDeJagSa.Site kommer mycket roligt, tråkigt, stort och smått att bli till en vardag där det bara finns 3 regler.

  1. Ha skoj!
  2. Var trevlig!
  3. Lär dig allt du behöver kunna!

MOTTOT; ALLA KAN, TAR BARA OLIKA LÅNG TID ATT LÄRA OCH UTFÖRA.

Å du en sak till, Det du lär idag det kanske du inte behöver imorgon. MEN en dag när du minst anar då tar du fram det. Hjärnan är så cool att den aldrig glömmer något du ser eller lär. Dock finns där en baksida av hjärnans aldrig glömmer, men det tar vi en annan gång.

Så här och nu  “VadVaDeJagSa” DUGER jag inte i dag då duger jag inte i morgon. That’s it!

Kram vart du är och om du vill /ZitaZoo